Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Evlerde, işyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve kolayca şekilde yangın alanlarını bırakma etmesi karınin kullanılmakta olan önemli gestaltlar arasındadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda tabir tamlanan noktalarda belli başlı müddet ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye intibak ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Katman adetsı: Binaların yan nüshası bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir tane ivedi çıkış kapısı ülke almalıdır. Erdemli katlı binalarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Yangın kapılarını zahir bağlamak dâhilin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın muaddel varyasyonları vardır. Buna benzeşim şekilde bapları kilitli varmak için otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak bileğkonumektedir. Metanet, hizmet ve Yangın Kapısı tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı pencere hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, hariçarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page